Kristne endetidsfilmer på nett

Ingen liker å tenke på verdens ende, men som en sentral del av kristendommen er det likevel ikke til å komme unna. I Johannes’ åpenbaring tegnes det et skremmende bilde av hva som er i vente på «krigen på Guds den allmektiges store dag». Heldigvis finnes det også flere gode kristne endetidsfilmer, som både er spennende og lærerike. Her er fire kristne endetidsfilmer du kan se på New Faith Network.

The Moment After 1 & 2 – Klassiske kristne endetidsfilmer

The Moment After er regissert av Wes Llewellyn. Hovedrollene spilles av David A. R.White («Malibu Dan») og Kevin Downes («I Can Only Imagine»).

The Moment After er en klassiker blant kristne endetidsfilmer av en actionfilm fra 1999 som omtaler temaer belyst i korinterbrevet. Når en rekke mennesker forsvinner på mystisk vis, bli to FBI-etterforskere satt på saken. Etterforskningen fører til flere mysterier og noe som kan se ut som en paramilitær organisasjon.

Se The Moment After nå, på New Faith Network.

The Moment After 2: The Awakening er oppfølgeren fra 2006. Her treffer vi igjen de samme etterforskerne, som må til pers, tross at en av dem for lengst burde ha gitt seg. De to fryktløse heltene må redde den lille kristne opprørsgruppen «The Way» fra Global Alliance-hæren, og denne gangen hele menneskeheten på spill. The Moment After 2 er tilgjengelig fra og med 15.11.2019 på New Faith Network.

Unidentified – kristen endetidsfilm med en overnaturlig vri

Unidentified (2006) er regissert av Rich Christiano. I rollebesetningen finner vi blant annet Josh Adamson, Jenna Bailey og den populære kristne popmusikeren Rebecca St. James.

Det grenser mot det overnaturlige i Unidentified, når noen uforklarlige fenomener finner sted i en liten by i Texas. En mann på vei hjem sent en kveld påstår å ha sett en UFO. To reportere fra et landsdekkende magasin blir sendt for å dekke saken, overbevist om at det må være reinspikket svindel, men er det virkelig det? Kanskje det utenomjordiske fenomenet ligger nærmere hjertet enn først tenkt. 

Unidentified er en tankevekkende og evangelisk film som utfordrer seeren til å vurdere noen av livets viktigste spørsmål. Her er det mye spenning og action, og filmen passer for barn over 12 år.  

Se Unidentified nå, på New Faith Network. 

Kanskje du kjenner igjen australske Rebecca St. James, en kristen popstjerne som har gjesterolle som Colleen i Unidentified? Artisten er best kjent for albumene «God»og «Pray», hvorav sistnevnte ga henne en Grammy i 1999 for beste album i sjangerne Rock Gospel.

Snart tilgjengelig på New Faith Network: End of the Harvest

End of the Harvest (1998) er regissert av Rich Christiano («Unidentified»). I rollebesetningen finner vi blant annet en svært ung David A. R. White («Malibu Dan») og Brad Heller («The Moment After»).

End of the Harvest er en kristen klassiker fra 1998, hvor vi møter en student som kommer med en sjokkerende beskjed: verden kommer til å ende, og han vet når. Han blir latterliggjort av universitetets filosofiklubb, men planlegger en presentasjon som kommer til å vise dem alle. Med en ung David White («Malibu Dan»). En kraftfull evangelisk film med en overraskende slutt.

Filmen er tilgjengelig på New Faith Network fra og med 6. desember, og traileren kan du allerede se i dag. 

Se traileren til End of the Harvest på New Faith Network

Rich Christiano er en amerikansk filmskaper som har skapt et navn for seg selv i den kristne filmverdenen som både manusforfatter, regissør og produsent. Ved siden av End of the Harvest står han også bak kjente kristne filmer som Unidentified og The Secrets of Jonathan Sperry, begge tilgjengelige på New Faith Network. 

Endetid og et budskap om håp

Tross at endetiden er et tema de fleste av oss gjerne ikke vil tenke på hele tiden, er dette et av Det nye testamentets viktigste budskap. Men heldigvis finnes det håp i mørket.

«Brått, i et øyeblikk, ved den siste basunen. For basunen skal lyde, og de døde skal bli reist opp uforgjengelige, og vi skal bli forvandlet.»

Slik lyder 1 Korinter 15, vers 52, en av de sentrale tekstene i Det nye testamentet når det kommer til endetiden. Paulus sitt brev til korinterne skiller seg likevel fra Johannes’ apokalyptiske åpenbaring ved at det fokuserer på at Jesus en gang har stått opp fra de døde og at han kommer tilbake igjen. Det er en betryggende tekst, som også forsikrer lytterne om at vi alle skal gjenoppstå når Jesus er tilbake.

Lukk meny