Underholdning

Ny norsk streamingtjeneste for kristne filmer og serier

Endelig et nettsted for kristne filmfans. På New Faith Network kan du se et stort utvalg filmer og serier med solide kristne budskap. 

God Bless the Broken Road er blant de titlene New Faith Network har å tilby. 

Kristen underholdning i nytt og brukervennlig format

Plattformen starter friskt, med flere titalls filmer og serier fordelt på 11 kategorier. Her kan du se alt fra gripende dramafilmer, som den amerikanske kinosuksessen God Bless the Broken Road, til historier fra Bibelen og filmer om Jesu liv. Humor er det naturligvis også rom for, med komedier som Fishes ‘n Loaves – Heaven Sent og den lattervekkende kortfilmen Father, Son & Holy Moses. New Faith Network tilbyr også underholdning for de aller minste, med en egen kategori for familiefilmer. I disse dager hvor seriefråtsing er blitt en standard på strømmeplattformer, kan du også se hele sesonger av populære kristne serier som The Encounter. 

Alle skal kunne logge seg inn på New Faith Network og være trygg på å få tilgang til god og trygg underholdning med et kristent budskap. Filmene er alle sjekket for innhold som vold og grovt språk, og alle er markert med anbefalt aldersgrense. 

Medlemsbasert strømmetjeneste

New Faith Network er enkel å bruke og benytter samme betalingsmodell med medlemskap som generalistene av dagens strømmetjenester. Medlemskapet koster 79 kr i måneden, men blir betraktelig billigere om en melder seg på for lengre perioder. Registrerer en seg for et halvår eller år, sparer en henholdsvis prisen for en og to måneder. Du har 14 dager på å teste ut tjenesten og se gratis før abonnementet ditt aktiveres, og du kan melde deg av når som helst, helt kostnadsfritt. 

Klikk her for å lese mer om tjenesten og registrere deg for et prøveabonnement.

Først og størst i Norge

New Faith Network er den første og største norske streamingtjenesten for kristne filmer og serier. Det hele begynte i Nederland i 2017, for å tilby kristne filmer og serier til en dedikert nisje av seere, som trengte et nytt tilbud etter at markedet for DVD-er døde ut. Innkjøpsansvarlig Machiel Copier benyttet seg av gode kontakter blant kristne produsenter, særlig fra USA og Nederland for å bygge opp tilbudet. Mens kristne strømmingstjenester har dominert de amerikanske markedene allerede i flere år, har en tilsvarende europeisk tjeneste vært lenge etterspurt. Plattformen ble raskt populær, og etter hvert har utvalget av både innkjøpt og egenprodusert film økt med etterspørselen. 

Etter noen aktive år i hjemlandet, ble en avgjørelse tatt om å ekspandere til Skandinavia. Norge og Sverige pekte seg raskt ut som naturlige førstevalg i ekspansjonen. «Vi ser et behov for en kristen nisjekanal i Norge og Sverige. Det nåværende tilbudet er spredt og vanskelig å finne.» Kan Copier fortelle. «Den utbredte bruken av internett og mobilteknologi var også viktig i vår avgjørelse om å satse på Norge og Sverige.»

150 filmer innen 2020

I skrivende stund har du allerede et solid utvalg filmer og serier på New Faith Network, og flere skal det bli. «Målet er å ha 150 titler innen årsskiftet.» kan Machiel Copier fortelle. Plattformen kan meddele at å spesialisere seg på kristen film gir en fordel sammenlignet med større internasjonale streamingtjenester, som bare har et fåtall kristne titler. 

«En app er allerede i planene for starte av det nye året og et annet mål er å få til noen solide nordiske produksjoner for det raskt voksende skandinaviske markedet» legger Copier til. «Slik ønsker vi å gi våre kristne seere innhold som er 100 % skreddersydd dem.»

Her finner du New Faith Network.

Lukk meny