Kristen julekalender på New Faith Network

Ny kristen julekalender – hver dag i advent

Hver dag i advent kan du åpne en ny luke i en ny kristen julekalender. Følg New Faith Network på Facebook og Instagram.  Her finner du julekalenderen og en rekke gode filmtips fra Norges største kristne streamingtjeneste. 

Kalender, bibelvers og filmtips – en kristen julekalender med substans

Ingen kristen julekalender fra New Faith Network hadde vært komplett uten et inspirerende bibelsitat og et passende filmtips. Advent markerer ventetiden fram til jul. Mens vi tenner lys, spiser sjokolade og grubler over julegaver, hører en god film naturlig nok også med. Hver dag kan åpne julekalenderen og lese inspirerende bibelsitater om glede, håp, lengsel og fred. Samtidig kan du kose deg med noen hyggelige kristne julefilmer!

Her er en smakebit fra julekalenderen vår:

Jul med New Faith Network

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og her på New Faith Network har vi allerede startet nedtellingen fra slutten av november. Vi har vår egen julekategori hvor vi har samlet alle våre beste julefilmer, som hver uke får nytt påfyll. Her kan du se koselige familiefilmer fra fordums tid, storslåtte bibelfortellinger og moderne juleeventyr, som alle har et kristent budskap.

Klikk her og ta en titt på julekategorien vår!

Den kjente og kjære julekalenderen

Julekalenderen er en kjent og kjær tradisjon som vi i Norge har hatt med oss i over 100 år. Hvem kjenner vel ikke at det rører ved noe langt inni seg av tanken på å stå opp om morgenen, løpe til mor og åpne en ny luke? Små sjokoladefigurer i form av dombjeller, presanger eller kanskje et juletre har satt sitt preg på mang en barndom.

Nå i nyere tid har også dyre pakkekalendere kommet i vinden. Det er jo hyggelig for dem som får, men det er viktig å huske på at ikke alle barn er like heldige. Derfor vil vi gjerne slå et slag for den gode gamle demokratiske appelsin-med-nellikspiker-kalenderen (som også får hele huset til å dufte av jul!). En flott kristen julekalender behøver ikke koste noe, derfor kan du åpne vår kalender helt gratis. Hver dag i hele advent legger vi ut en ny uke på våre sosiale medier. Følg oss på Facebook og Instagram for å åpne de siste lukene! 

Lukk meny