Koselige julefilmer med et kristent budskap

Endelig er desember her, med alt som hører til av pepperkaker, juleforberedelser og selvsagt koselige julefilmer. Hver eneste uke lanserer vi i New Faith Network nye julefilmer som får hele familien i julestemning. Følg oss også på Facebook eller Instagram, så kan du være med på å åpne vår adventskalender hver dag frem til jul. Les videre for gode tips om noen av våre beste julefilmer.

 God jul fra NFN!

Koselige julefilmer for hele familien – på New Faith Network

Et julemirakel: Christmas Miracle

Christmas Miracle (2012) er regissert av juleregissøren Terry Ingram. I rollene møter du blant annet Allison Hossack, Aaron Pearl (kjent fra TV-serien «Bates Motel») og Dan Payne (kjent fra «Watchmen»). 

En hjertevarmende julefilm om en gruppe mennesker som finner hverandre på uventet vis. Når en snøstorm som raser gjennom småbyen Summit View fører til stengte veier på selveste julaften, blir syv bilister tvunget til å søke tilflukt i en forlatt kirke. Blant dem er James, en forhenværende prest på flukt fra sitt gamle liv i sorg over hans avdøde kone og barn og det nygifte ekteparet Nick og Christy, som bare krangler siden de giftet seg for noen dager siden. Vi møter også Darryl, en ambulansearbeider som drømmer om å bli lege og Joe, som nettopp har separert seg fra kona Mary. De har kanskje ikke mye til felles, men klarer de løse problemene sine sammen? En oppløftende film med et flott julebudskap om vennlighet, forståelse og kjærlighet.

>> Klikk her for å se Christmas Miracle på New Faith Network.

Saint Street

Saint Street (2012) er skrevet og regissert av Rob Diamond. I rollebesetningen har vi blant annet Jasen Wade (kjent fra «Miracle Maker») og Cate Allen (kjent fra «Christmas Oranges»). 

En klassisk julefilm for hele familien, som er blant de aller mest koselige julefilmer vi vet om. Percy har arbeidet hardt gjennom hele livet sitt og det har lønnet seg. Men rikdommen har sin pris, nemlig familien, som han setter aller høyest. På julaften arbeider Percy nok en gang til langt på natt. Han bryter også enda et løfte han har gitt familien sin, om å være med på den tradisjonelle familiefesten de har til jul. Klarer Percy å forandre seg og vinne familien sin tilbake? En rørende film som minner en på hva som er viktigst i livet.

>> Klikk her for å se Saint Street på New Faith Network.

Familie til besvær: Marry Me for Christmas

Marry Me For Christmas (2013) er regissert av Roger Melvin. I rollene møter du blant annet Malinda Williams og Carl Payne (kjent fra TV-serien «Martin»). 

Julen kan være en stressende tid for de fleste, og når din mor for n-te gang spør hvor det blir av mann og barn, så er det jaggu ikke lett å være singel. Løsningen? Forfalsk en forlovelse! Hva kan gå galt? Marry Me for Christmas er en morsom og moderne julefortelling hvor mer enn én ting går galt. Unn deg en god latter, som ikke bare forlenger livet, men også forkorter ventetiden til jul! 

>> Klikk her for å se Marry Me for Christmas på New Faith Network.

Flere koselige julefilmer på New Faith Network

Nå er det ikke lenge igjen til jul, selv om det kanskje ikke virker sånn. Adventstid betyr også ventetid, og det kan kjennes som en evighet. Heldigvis finnes det en løsning, og ved å unne deg en god film kan du få tiden til å gå raskere. På New Faith Network har vi nå lansert vår egen julekategori, hvor du finner nok filmer til å underholde deg frem til jul. Og skulle du mot formodning gå lei julefilmer, så har vi mange flere også. 

Ønsker deg mye god filmglede med NFN!

>> Klikk her for å titte i julekategorien til New Faith Network.

Lukk meny