1000 norske NFN-fans!

I dag nådde vi over 1000 registrerte medlemmer på norske New Faith Network! 

Storsatsning på Norge i 2020!

«Den positive utviklingen vi har sett i Norge siden starten i oktober gjør at vi kommer til å satse stort til neste år», sier sjefsredaktør Machiel Copier.

«Vi kommer til å slippe rekordmange nye titler og lokale produksjoner står også på programmet.» Den første produksjonen spesielt for det norske markedet var julekalenderen vår, med et daglig bibelsitat og filmtips. Nå satses det på lokale produksjoner i både Norge og Sverige, NFNs andre storsatsing for 2020.

Over 11 millioner sekunder med streamet film

Siden lanseringen i starten av oktober 2019 har NFNs seere sett over 11 millioner sekunder med film på New Faith Network! Mest populært er de såkalte præriefilmene, hyggelige familiefilmer fra en svunnen tid i USAs sjarmerende Midtvesten-region. Andre populære sjangre er kristne dramafilmer, mens julefilmene har inntatt en solid plassering på topp 10-listen etter starten av desember. Den aller mest populære filmen er den sjarmerende filmen Miracle Maker, om en småby som vurderer å kansellere jula. 

Se alle NFNs præriefilmer her

Ekstra stort juletilbud

Julen er et populært tema blant NFNs seere, og frem til jul lanseres det flere julefilmer hver eneste uke. Julefilmene dekker temaer som strekker seg fra barnevennlige «præriefilmer» til moderne og noe mer alvorlige samfunnskritiske filmer med et julebudskap. Selvsagt finner du også sjarmerende julekomedier og romantikk blant det store julefilmutvalget vårt. Alle filmene har et godt kristent julebudskap. Se alle julefilmene fra NFN her!

I anledning julen har vi også lansert en julekalender med et nytt filmtips og et inspirerende bibelbudskap som du kan åpne hver dag frem til jul. Følg oss på Facebook eller Instagram for å åpne dagens luke.

De mest populære julefilmene

Julefilmene er ekstra populære på New Faith Network. Av alle de streamede filmene dominerer julefilmene topp 10. Her er seerne våre sine fem største julefavoritter:

Feir jul med oss!

Julen er en flott tid for å slappe av og tilbringe kvalitetstid sammen med dem du er aller mest glad i. Vi i NFN håper du får noen fine juledager og en riktig stemningsfull romjul. Hele familien kan trygt kose seg med filmene fra New Faith Network, som er helt fri for nakenhet, banning og overdreven vold. 

Gjør som våre første tusen seere og bli medlem i dag! De første 14 dagene ser du helt gratis. Velkommen til oss!

Registrer deg som NFN-medlem her!

Lukk meny