WINACTIE: Verras je moeder eens met een écht persoonlijk cadeau!

De mooiste dag van het jaar komt er weer aan: 13 mei. Dan zetten we namelijk massaal onze moeders in het zonnetje. Natuurlijk kun je dit jaar weer voor een bosje bloemen of een doosje bonbons gaan, maar wij van New Faith Network willen je helpen om het dit jaar net even iets specialer te maken. Deze Moederdag geven we twee high tea’s weg, waarmee jij je moeder extra kunt verrassen! Lijkt jou dat wat? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen aan deze actie.

 

Je moeder is een van de meest bijzondere vrouwen in je leven. Zij heeft je 9 maanden bij zich gedragen en daarna met veel zorg en liefde opgevoed en gevormd tot de persoon die je nu bent. Maar wat maakt jouw moeder daarnaast zo bijzonder?

 

Hoe doe je mee?

Meedoen met de winactie is vrij simpel. Door ons te vertellen waarmee je moeder jou heeft geholpen, maak je kans op een geheel verzorgde high tea. Dus mail je verhaal naar redactie@newfaithnetwork.com of bel ons op 06-40782104.

Meedoen met deze winactie kan tot 5 mei 2018.

Sluit Menu