Films en docu’s over vrijheid en onvrijheid: 4 en 5 mei

Hoe sta jij vandaag stil bij niet-vrijheid? En wat doe je morgen, op 5 mei, om de vrijheid te vieren? En wat is hierin voor jou de rol van het geloof?

 

Films en documentaires over vrijheid en onvrijheid

We hebben verschillende films en documentaires voor je klaarstaan op New Faith Network. Films die je aan het denken zetten over onderwerpen als hoop en wanhoop, geloof en ongeloof en vrijheid en onderdrukking. Films waarover je met elkaar kunt praten. Bijvoorbeeld een driedelige documentaire over Auschwitz en de films ‘Haar naam was Sarah‘ en ‘1944‘. Maar ook de film ‘Oorlogsgheimen‘ vind je op New Faith Network en de documentaire ‘Herinnering aan een vermoord kind‘.

 

   

New Faith Network

Bekijk heel veel Christelijke films en series op www.newfaithnetwork.nl

 

Sluit Menu