Sonja Silva start bij New Faith Network

Sonja Silva start bij New Faith Network

Sonja Silva verbindt zich als presentatrice en programmamaker aan New Faith Network. New Faith Network is een toonaangevend online platform voor de beste Christelijke films en series. Sonja gaat zich in het bijzonder bezig houden met het presenteren en ontwikkelen van eigen producties van New Faith Network.

Over Sonja Silva

Sonja is actief christen. Ze werd bekend als presentatrice bij Yorin en TMF. Ook acteert ze, zoals onlangs nog in Penoza. In 2001 verandert haar leven als ze bij TMF R&B zanger Montell Jordan leert kennen. Ze worden vrienden en Montell geeft Sonja zijn eigen bijbel. Hierna bezoekt ze voor het eerst een kerk. Tegenwoordig zingt ze in haar kerk ‘Hillsong’ in Amsterdam. Met haar werk als presentatrice bij New Faith Network blijft Sonja heel dicht bij wie ze echt is:

Sonja: “Ik wilde heel graag mijn geloof combineren met werk, daar bid ik al anderhalf jaar voor. En ineens komt New Faith Network op mijn pad. Geweldig! Precies de opening die ik zocht: bezig zijn met mijn geloof en werken in een start-up omgeving waar ik allemaal nieuwe dingen kan proberen”

New Faith Network voor Christelijke Films

New Faith Network is een veilige online omgeving waar het hele gezin Christelijke films en series kan kijken.  24 uur per dag en via alle kanalen.

Het aanbod van New Faith Network

New Faith Network biedt grote internationale filmtitels aan zoals ‘God’s not dead‘ en ‘The list‘. Maar ook Nederlandse klassiekers zoals ‘Oorlogsgeheimen‘ en verschillende films en series voor het hele gezin, zoals Pieter Konijn. Ook biedt het platform eigen producties aan zoals ‘Het bloemetje‘, waarin kijkers een vriend of familielid bedanken of een hart onder de riem steken. Of ‘Geloof in de liefde‘, met verhalen van stellen en de gebeurtenissen in hun relatie. In beide en verschillende andere producties gaat Sonja aan de slag als presentatrice en programmamaker.

Bekijk nu de beste Christelijke films en series op www.newfaithnetwork.com

Sluit Menu