Wilkin van de Kamp verbindt zich aan New Faith Network

Wilkin van de Kamp nu op New Faith Network

Op New Faith Network vind je allerlei video’s van bekende voorgangers en sprekers. In het onderdeel ‘Vraag het de Spreker’ beantwoorden ze vragen van kijkers. Sinds deze week is ook Wilkin van de Kamp één van de actieve sprekers op New Faith Network. Bekijk nu zijn antwoord op de vraag: ‘Herkennen we elkaar in de hemel?‘ De komende tijd zie je Wilkin steeds vaker voorbij komen.


Over Wilkin van de Kamp

Met het oprichten van de stichting Vrij Zijn, heeft Wilkin van de Kamp veel teweeg gebracht in de christelijke wereld. Naast het schrijven van een handboek voor de bevrijdingspastoraat, is hij ambassadeur voor stichting Pan de Vida in Peru en presenteert hij wekelijks het tv-programma Vrij Zijn TV. Met de oprichting van de Vrij Zijn Bijbelschool in 2011 behandelt Wilkin vraagstukken omtrent identiteit en het ontvangen en versterken van ieders vrijheid in Christus. Dit thema komt ook terug in de video’s op New Faith Network.

Andere video’s van Wilkin op New Faith Network

Naast afleveringen van ‘Vraag het de Spreker’, is er nog meer videomateriaal van Wilkin terug te vinden op New Faith Network. Wat dacht je bijvoorbeeld van de serie ‘De Zeven Wonderen van Jeruzalem‘? Wilkin gaat hierin op zoek naar de 7 plekken in Israël waar Jezus voor ons heeft gebloed. Ook het eerste én tweede seizoen van ‘Begin je week met God‘ vind je terug op New Faith Network. Veel kijkplezier en inspiratie!

Sluit Menu