Wat is jouw bestemming? Lees nu tips om erachter te komen.

Iedereen kan zijn of haar bestemming vinden

Wat is eigenlijk jouw bestemming? Wat is er door God in jou gelegd? Als je écht leeft volgens je bestemming vind je misschien wel de ultieme balans tussen je geloof, levensplezier en voldoening. Maarja, zie die bestemming dus maar eens te vinden. Ik heb twee video’s waarin precies dit onderwerp centraal staat. Eentje van Esther Vorsterman van Oijen en eentje van David de Vos.

Esther Vorsterman over het vinden van je bestemming

“Je bestemming ligt in je”, zegt Esther. Volgens haar kun je als kindal een stuk bestemming in je hebben. Zo was dat ook bij haar zelf. De vraag die Esther stelt is: wat is dat dan? Wat heeft God in jou gelegd? Ze nodigt je uit om daar naar op zoek te gaan, ook door terug te denken aan je jeugd. Bekijk haar antwoord op de vraag ‘Hoe ontdek ik mijn bestemming?’

David de Vos over ‘wandelen in je bestemming’

God heeft een uniek plan voor jou, dat helemaal bij je past. Onderweg daar naartoe wil hij ons leren om het leven samen met Hem te leven, dichtbij Hem. Maar hoe ga je daarin om met druk en teleurstellingen? Hierover en over nog veel meer mooie thema’s spreekt David de Vos in zijn verhaal over ‘Wandelen in je Bestemming’. Live opgenomen tijdens ‘Simply Jesus’ in de IJsselhallen in Zwolle.

Wat is jouw missie? Jouw passie? En jouw bestemming?

Neem er even een moment rust voor, zou ik zeggen. Laat je daarin leiden door God én door wie je bent. Maar ook door wijze raad van anderen, want “een dwaas denkt dat hij de juiste weg gaat, wie wijs is, luistert naar goede raad” (Spreuken 12:15). God heeft ons allemaal gaven en talenten gegeven om in Zijn dienst te gebruiken. Kunnen we er op vertrouwen dat God ons dan ook oproept om te dienen als we een bepaalde relevante gave hebben? Leven vanuit je bestemming. Hoe mooi is dat? “Wij zullen zijn als bomen geplant aan waterstromen, die vrucht dragen op hun tijd en alles wat we ondernemen zal ons lukken” (Psalmen 1:3)

Sluit Menu