Top 10 christelijke films op New Faith Network

Welke 10 christelijke films zijn in juli het best bekeken op New Faith Network?

Tussen de talloze christelijke films en series op New Faith Network zijn er ook in juli weer tien films de eruit springen. Ze worden het meest door jullie bekeken! Lees snel verder om te zien welke films op dit moment het populairst zijn.

10. God’s Not Dead 2

Grace is een christelijke lerares die voor de rechter wordt gedaagd omdat ze in de klas een eerlijk antwoord gaf op een vraag over Jezus. De directeur en de inspecteur bundelen hun krachten in een fanatieke groep van burgerrechten. Grace wordt geconfronteerd met een epische rechtszaak, die haar carrière waarvan ze houdt kan kosten en God kan bannen uit de klas.

Cover van de film God's Not Dead 2

 

9. 1500 steps

Voor het eerst in Nederland te bekijken! Jonas is een 16-jarige tiener die door een moeilijke tijd heen gaat. Doordat zijn moeder is overleden woont hij alleen bij zijn vader die ook nog eens alcoholprobleem heeft. Jonas heeft wel het atletisch vermogen en de liefde voor rennen van zijn vader geërfd. De gepensioneerde ex-olympiër Harry White ziet zijn kwaliteiten en besluit om hem te trainen. Het is dan aan Harry om Jonas te coachen en hem te laten kiezen wat voor man hij wil zijn.

Cover van de christelijke film 1500 steps

 

8. The Encounter

Vijf vreemdelingen zijn gestrand in een afgelegen gebied en verzamelen zich in een verlaten wegrestaurant. Een arrogante zakenman, een eenzame vrouw, een stel dat op het punt staat om te scheiden en een doorgedraaid meisje worden allen geconfronteerd met de eigenaar van het restaurant, die meer serveert dan alleen een maaltijd. Deze geniale gastheer kent al hun geheimen en heeft het antwoord op al hun vragen. Het enige wat ze moeten doen is hem vertrouwen. Een prachtige film over het ontmoeten van Jezus. Deze christelijke film is in Nederland ook bekend als De ontmoeting.

Cover van de christelijke film The Encounter

7. De kinderen van mijn zus beginnen een hotel

Oom Erik past op de kinderen omdat zijn zus op vakantie is. De kinderen zorgen direct voor problemen als ze de auto van hun vader in de prak rijden. Om geld te verdienen voor de reparatie halen ze hun oom over om het huis in een hotel te veranderen. In het hotel ontvangen ze gasten uit Japan, Denemarken en Oost-Europa. Sommige van hen zien er een beetje verdacht uit. Zouden ze iets willen stelen? De kinderen zetten alles op alles om het hotel en de opbrengsten voor de reparatie van de auto in veiligheid te stellen.

Cover van de christelijke film de kinderen van mijn zus beginnen een hotel

 

6. The Shunning

Katie Lapp had altijd al moeite met de regels die haar beschermde Amish gemeenschap haar oplegde, maar wanneer een rijke buitenstaander vragen begint te stellen over haar familie, krijgt Katie twijfels over haar afkomst. Wat is de relatie tussen deze buitenstaander en Katies leven?

Cover van de christelijke film The Shunning

 

5. Badge of Faith

Beschermen en dienen dat zijn de belangrijkste woorden in de carrière van politieagent Bryan Lawrence. Dan krijgt zijn leven echter een dramatische wending als hij tijdens een ontmoeting met twee voortvluchtige in zijn gezicht wordt getrapt en verlamd raakt vanaf zijn nek… Zijn hele leven heeft Bryan zich ingezet voor de maatschappij, kinderen aangemoedigd wat van hun leven te maken en zijn schoondochter belooft samen met haar naar het altaar te lopen op haar bruiloft aangezien haar afwezige vader dat niet kan doen. Nadat hij is mishandeld is Bryans leven echter volledig veranderd. Hij is hulpbehoevend en de dokters zeggen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Toch weigert Bryan om op te geven en wil hij de belofte die hij aan zijn schoondochter deed waar maken. Een prachtige christelijke film over doorzettingsvermogen.

Cover van de christelijke film Badge of Faith

 

4. Me & You, Us, Forever

De 47-jarige Dave gaat door een moeilijke periode. Hij zit middenin een gedwongen scheiding en besluit naar een praatgroep te gaan om de pijn te verzachten en de zin van zijn leven weer terug te vinden. Hier ontmoet hij Carla. Ze worden bevriend en ontdekken dat ze beide terugdenken aan hun eerste liefde. Voor Dave is dit 30 jaar geleden en hij besluit om haar weer op te zoeken.

Cover van de christelijke film Me & You, Us, Forever

 

3. An Uncommon Grace

Na haar dienstplicht keert de legerverpleegster Grace Conner terug naar de boerderij van haar oma in het Amish-land van Ohio. Eenmaal daar geeft ze gehoor aan de oproep van buurman Levi die medische hulp nodig heeft ten gevolge van een mysterieuze schietpartij op een nabijgelegen boerderij. Levi, die tot een van de meest conservatieve Amish gemeenschappen behoort, wordt verliefd op Grace, alhoewel hij weet dat een relatie tussen hen beiden strikt verboden is. Grace gaat ondertussen op zoek naar de aanstichter van de schietpartij en dat blijkt niet zonder gevaar. Levi lijkt te moeten kiezen tussen zijn liefde voor Grace en zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van zijn familie.

Cover van de christelijke film An Uncommon Grace

 

2. Bad Girl

Ruth wordt verliefd op Roman. Een jonge jongen die ze ontzettend leuk vindt. Roman neemt haar echter mee naar feestjes, iets waar dominee Charles de vader van Ruth absoluut niet blij mee is. Hij denkt namelijk dat het gaan naar deze feestjes niet iets is wat God graag ziet. Deze situatie zorgt voor spanningen thuis waardoor de vader, dochter relatie op de proef wordt gesteld. Lukt het Charles om tot Ruth door te dringen?

Cover van de christelijke film Bad Girl

 

En op de eerste plek in juli:

1. Undeserved

Dawn is een tiener en zit aan het eind van de middelbare school. Als haar moeder wordt vermoord wordt haar leven compleet op zijn kop gezet. Omdat ze geen thuis meer heeft gaat ze wonen bij haar oom en tante die leiders zijn van een kerk. Dawn heeft het hier niet naar haar zin en loopt weg. Als tante beseft dat bij haar thuis ze niet de juiste situatie heeft weten te creëren gaat ze op zoek naar Dawn.

De cover van de christelijke film Undeserved

 

De christelijke netflix

Alle films in deze top-10 en nog veel meer christelijke films en series vind je op New Faith Network. Dat eigenlijk een soort christelijke netflix: je kijkt er onbeperkt en overal je favoriete films en series. Maar dan in een veilige omgeving voor het hele gezin. Dat doe je nu voor maar €5,95 per maand. En: de eerste 14 dagen kijk je helemaal gratis. Probeer het nu!

Sluit Menu