Elke ochtend een christelijke video in je mailbox met het Videodagboek

Elke ochtend een inspirerende christelijke videoboodschap in je mailbox met het ‘Videodagboek’ van New Faith Network

Wil jij elke ochtend, het hele jaar door, geïnspireerd je dag beginnen? Dat kan vanaf nu met het Videodagboek van New Faith Network! De bekendste sprekers en voorgangers zorgen ervoor dat jij elke ochtend een persoonlijke video overdenking ontvangt. Sprekers als Orlando Bottenbley, Paul Visser en Ruben Flach bespreken daarin dagelijks een andere Bijbeltekst. Dat is nog eens zinvol wakker worden! Iets voor jou? Meld je dan nu aan!

Christelijke sprekers en voorgangers Ruben Flach, Kees Goedhart, Olaf ten Napel, Orlando Bottenbley, Paul Visser, Robbert Jansen en Ardjan de Bree

De Bijbel komt dagelijks  naar je toe

Voor veel christenen is het in de drukte van alledag soms lastig om tijd te vinden voor de Bijbel. Anderen zijn op zoek naar inspiratie en een vertaling van de Bijbel naar het dagelijks leven. Voor iedereen is er nu het Videodagboek. In korte, inspirerende videoboodschappen delen bekende christelijke sprekers en voorgangers élke ochtend hun gedachten over een Bijbeltekst. Het Videodagboek is er voor iedereen. Sprekers vanuit verschillende geloofsstromingen als Ruben Flach, Kees Goedhart, Olaf ten Napel, Orlando Bottenbley, Paul Visser, Robbert Jansen en Ardjan de Boo doen namelijk al mee. En die groep wordt alleen maar groter met bijvoorbeeld ook Henk Stoorvogel en Ron van der Spoel. Samen brengen ze de inhoud van de Bijbel nog dichterbij christenen in Nederland.

Kijk gratis naar de eerste video overdenking met Ruben Flach

Ruben Flach vertelt je in een paar minuten zijn overdenkingen bij Bijbeltekst 1 Korinthe 15. Deze overdenking kan iedereen gratis bekijken!

Ruben Flach vertelt over Bijbeltekst 1 Korinthe 15. Deze overdenking kan iedereen gratis bekijken.

Hoe meld je je aan voor het Videodagboek?

New Faith Network is een veilige online omgeving waar het hele gezin christelijke films en series kan kijken. 24 uur per dag en via alle online kanalen. Het ontvangen van het dagelijkse Videodagboek is gratis voor kijkers met een NFN+ abonnement. Dat is maar €5,95 per maand, waarvan de eerste 14 dagen gratis zijn. Kijkers zonder NFN+ abonnement kunnen elke week, op zondagochtend, gratis een overdenking ontvangen. Meer weten? Kijk snel op de pagina van het Videodagboek. Of ga direct naar de aanmeldpagina.

Sluit Menu