Een aankondiging van Rikkert die je niet wil missen

Deze aankondiging van Rikkert Zuiderveld wil je niet missen!

Rikkert Zuiderveld. Je weet wel, van Elly. Samen nemen ze talloze kinderliedjes op. Maar je kent hem vast ook van de verschillende boeken en gedichten die hij schreef. Of van de verschillende succesvolle tournees die hij deed als cabaretier. Wist je dat hij daar in 2017 voor het eerst een oudejaarsconference aan toevoegde? Dit jaar heeft Rikkert een verrassing voor je. En hij doet de aankondiging hier, op New Faith Network.

Kijk New Faith Network nu 14 dagen gratis

New Faith Network is de grootste christelijke streamingdienst van Nederland. Eigenlijk een soort christelijke Netflix. Je kijkt er onbeperkt en waar je maar wil de beste christelijke films, series en overdenkingen van bekende sprekers en voorgangers. Dat gebeurt allemaal in een omgeving die veilig is voor het hele gezin (met ook veel kinderfilms!). New Faith Network past dan ook naadloos in een verantwoord christelijk leven. Nieuwsgierig? Je kunt het nu 14 dagen gratis proberen. Toch niets voor jou? New Faith Network is altijd maandelijks opzegbaar. Kijk nu 14 dagen gratis.

Ook Rikkert vind je op New Faith Network. Lees verder wat hij je te zeggen heeft.

De oudejaarsconference van Rikkert: kijk nu zijn verrassende videoboodschap

Dit jaar gaat Rikkert in december opnieuw de Nederlandse podia op met een oudejaarsconference. De voorstelling heet ‘Rikkert scheurt het jaar door’ en gaat over alles wat er dit jaar is gebeurd. Kaartjes kun je kopen op TrueTickets. Maar, kun je er niet bij zijn? Grijp je naast de tickets? Of wil je zijn conference gewoon vanuit een luie stoel bekijken? Check dan nu de videoboodschap die hij heeft voor kijkers van New Faith Network. Is het te vroeg om te zeggen dat jouw 31 december nog nooit zo leuk was?

Rikker Zuiderveld doet een aankondiging over zijn ouderjaarssconference 2018

Sluit Menu