Kijk nu Rikkerts oudejaarsconference

Kijk nu de oudejaarsconference van Rikkert Zuiderveld

Kijk nu de oudejaarsconference van Rikkert Zuiderveld

Nog maar een paar dagen uit het theater en meteen op New Faith Network: ‘Rikkert Scheurt Het Jaar Door’ – de fenomenale oudejaarsconference van Rikkert Zuiderveld. Kijk hem nu.

Probeer NFN+ 14 dagen gratis om meteen Rikkert te kijken!

Heb je nog geen NFN+? Geen nood! Je kijkt het nu 14 dagen gratis. Opzeggen kan op elk moment. Probeer het nu en je kunt de oudejaarsconference van Rikkert direct kijken (en alle andere christelijke films en series). Of vanavond. Genieten is het hoe dan ook.

De ideale oudejaarsavond: oliebollen, appelflappen én de oudejaarsconference ‘Rikkert Scheurt Het Jaar Door’

“Een klasse apart!” De reacties zijn helder: de uitverkochte reeks oudejaarsconferences ‘Rikkert Scheurt Het Jaar Door’ van Rikkert Zuiderveld waren fenomenaal. In de voorstelling kijkt hij geheel eigenzinnig terug op 2018 met scherpe grappen, ontroerende teksten en prachtige liedjes. En als Rikkert gaat zingen ‘dan gebeurt er wat’, schrijft een bezoeker.

Was je er dit jaar niet bij? Dat is helemaal niet erg, want je kunt de volledige conference dus nu gewoon hier op New Faith Network kijken. Met z’n allen op de bank. Met een schaal oliebollen en appelflappen voor je neus en de kurken klaar om te knallen. De laatste uurtjes van 2018 besteed je op deze manier helemaal goed!

Sluit Menu