Zing christelijke liedjes mee met De Liedjeskaravaan

In De Liedjeskaravaan zing je mee met de bekendste christelijke liedjes voor kinderen

Zing mee met ‘De Liedjeskaravaan’ op New Faith Network

Zingen is goed voor je – helemaal als je het in een groep doet. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Daarom kijk je op New Faith Network nu naar ‘De Liedjeskaravaan’. Dat is een wekelijkse meezing-serie voor het hele gezin. Christelijke karaoke met allemaal bekende liedjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Een rivier vol van vrede’? Je kunt ‘m nu met je hele gezin uit volle borst meezingen onder begeleiding van muzikanten en meezingende kinderen. Elke week een nieuwe aflevering met vandaag aflevering 1. Als je nog geen New Faith Network abonnement hebt probeer je dat nu 14 dagen gratis via deze link of de rode knop.

Kijk New Faith Network nu 14 dagen gratis

Christelijke liedjes als meezingers voor het hele gezin

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel christelijke liedjes. En waarschijnlijk kun je ze allemaal meezingen. Doordat je ze al van kleins af aan in de kerk, op school of thuis hoorde. Maar zet je ze nog steeds wel eens aan om gezellig samen te zingen? Waarschijnlijk niet vaak genoeg. En omdat zingen zo gezond is kun je dat vanaf nu weer wat vaker doen met De Liedjeskaravaan. Daarin hoor je de liedjes niet alleen, maar je ziet ook de muzikanten en meezingende kinderen. Op een hele bijzondere plek.

Samen zingen in het prachtige Nieuw Sion Klooster in Deventer

Elke aflevering van De Liedjeskaravaan is opgenomen in het imposante Nieuw Sion Klooster in Deventer. Want het oog wil ook wat. De muzikanten en kinderen zitten bij elkaar in een gezellige en sfeervolle ruimte met mooie grote kloosterramen en boekenkasten vol met waardevolle christelijke boeken. Ze zitten op kisten, poefjes en kleden en zingen in aflevering 1 samen ‘ben je groot of ben je klein’, ‘een rivier vol van vrede’ en nog meer andere bekende christelijke liedjes. Begeleid door zang, gitaar en keyboard. Zing nu mee en kijk aflevering 1 van De Liedjeskaravaan op New Faith Network! Nog geen kijker? Vergeet dan niet dat je New Faith Network de eerste 14 dagen gratis kijkt!

Sluit Menu