Doe mee met de Max & Maya kleurwedstrijd

Vanaf 2 mei kijk je elke werkdag een nieuwe aflevering van Max & Maya op New Faith Network! Dat is dé christelijke voorlees-serie voor kinderen. 52 afleveringen met elke keer een nieuw verhaal. Om dat te vieren kun je nu al meedoen aan onze kleurwedstrijd! Download hieronder de kleurplaat, print ‘m en stuur ‘m ingekleurd op naar: New Faith Network, Mozartlaan 27D, 1217CM, Hilversum. Dat kan tot uiterlijk 25 april. De winnaars maken we op 2 mei bekend. De eerste prijs is een skateboard met lichtgevende wieltjes. De tweede prijs is het Bijbelse natuurboek ‘Struinen door de Schepping’ van Hanna Holwerda. Meedoen dus!

Klik hier om de kleurplaat te downloaden

Je kunt een skateboard winnen of het boek struinen door de schepping
Max en Maya kleurplaat

De Max & Maya kleurwedstrijd van New Faith Network

 • Deelname is mogelijk voor kinderen tot 12 jaar
 • De deelnemer is verplicht tot het waar gevraagd verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de prijsvraag
 • (Kinderen van) kijkers van New Faith Network (vanaf nu: ‘de aanbieder’) maken geen extra kans op winst ten opzichte van (kinderen van) niet-kijkers van de aanbieder
 • De te winnen prijs bestaat uit 1 skateboard zoals afgebeeld en 1 boek zoals afgebeeld
 • De kleurwedstrijd heeft in totaal 2 winnaars. 1 deelnemer wint het skateboard, 1 winnaar wint het boek.
 • De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. De Aanbieder is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd
 • De winnaar kan tot uiterlijk 3 maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de prijs automatisch
 • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de kleurwedstrijd. De aanbieder mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens zal worden behandeld
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs.
 • Bovendien verleent de deelnemer toestemming om de hem/haar op de hoogte te houden van producten en/of diensten van de Aanbieder
 • Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor rekening en risico van de winnaar. De Aanbieder kan niet aansprakelijk worden gesteld op grond van de Algemene en/of Specifieke voorwaarden prijsvragen voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 • De Aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
 • De Aanbieder is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvragen handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
Sluit Menu