Kinga Bán (37) is overleden en wij luisteren haar muziek

Op maandag 6 mei bereikte ons het enorm droevige bericht dat Kinga Bán is overleden. Ze is gestorven aan de gevolgen van kanker – een ziekte waar ze al lange tijd tegen vocht. We herinneren Kinga aan haar prachtige muziek, haar kracht en haar doorzettingsvermogen. In 2018 interviewden we haar. Over haar leven, haar muziek, haar gezin en haar ziekte. Herinner met ons mee en kijk het hele gesprek nu. Onze gedachten gaan uit naar het gezin, de familie en de vrienden van Kinga.

Kinga Bán in gesprek over haar leven, gezin, muziek en ziekte

In de zomer van 2018 interviewden we Kinga Bán. Een open en vooral ook krachtig gesprek. Over haar muziek, haar gezin en ook over haar ziekte. En de kracht die Kinga haalde uit haar geloof in God. Een prachtig en emotioneel gesprek.

Kinga Ban in gesprek met Sonja Silva voor New Faith Network

Kijk en luister de prachtige registratie van ‘U Weet Het Toch’ van Kinga Bán

In de concertregistratie U Weet Het Toch bezingt Kinga Bán het leven van Petrus. Hij was een van de eerste discipelen en had een diepe vriendschap met Jezus. Maar hij was het ook die Hem verraadde. In U Weet Het Toch zing Kinga nieuwe liedjes die een inkijk geven in het leven van Petrus. Maar ze zingt ook veel bekende nummers zoals ‘Vandaag’ en ‘Ik zal er zijn’.

U Weet het toch van Kinga Ban op New Faith Network

SELA live in Utrecht met Kinga Bán

In deze prachtige registratie zingt Sela in de imposante oude Jacobikerk in Utrecht. De liederen slaan een brug tussen vroeger en vandaag. Het publiek zingt massaal mee en Kinga brengt iedereen in vervoering.

Sela live in Utrecht

 

Sluit Menu