Kijk God’s Not Dead 3 in de bioscoop met New Faith Network

Kijk God's Not Dead 3 in de bioscoop met New Faith Network

Kijk God’s Not Dead 3 in de bioscoop met New Faith Network

We hebben groot nieuws voor je: New Faith Network gaat de bioscoop in! En niet met zomaar een film. Deze maand kijk je namelijk God’s Not Dead 3 in geselecteerde bioscopen in Nederland. Een primeur! En je kunt erbij zijn. Kaartjes reserveer je via True Tickets of voor Rotterdam direct bij de Westerbioscoop.

In deze bioscopen kijk je God’s Not Dead 3 later deze maand

  1. Rotterdam, Westerbioscoop, 18 mei 2019, 19:30 [Tickets hier]
  2. Kampen, MU Bioscopen, 21 mei 19:00 (première) [Tickets hier]
  3. Wageningen, Heerenstraattheater, 23 mei 18:30 [Tickets hier]
  4. Zwolle, Filmtheater Fraterhuis, 25 mei 12:00 [Tickets hier]
  5. Rotterdam, Westerbioscoop, 1 juni 2019, 19:30 [Tickets hier]
  6. Dordrecht, The Movies Dordrecht, 14 juni 2019, 19:10 [Tickets hier]

God’s Not Dead 3 – A Light in Darkness

Kijk de trailer van God's Not Dead 3

Een gesloopte kerk. Een gemeenschap die moet zwijgen. En een relatie die kapot gaat. Maar toch is er hoop. A Light in Darkness is het derde deel in de zinderende God’s Not Dead trilogie: een grensverleggende reeks die binnen én buiten de kerk voor gespreksstof zorgt. Nadat een vernietigend vuur de St. James kerk in de as legt, gebruiken leiders van de universiteit de tragedie als excuus om de gemeenschap van de campus te verwijderen. Maar dan komt dominee Dave in actie. En hij zet alles op alles om de rechten van de kerk te verdedigen.

 

Sluit Menu