Hank vond God op zijn dieptepunt. Zijn les: ‘hoogmoed komt voor de val’

Hank vond God op zijn dieptepunt. Zijn les: ‘hoogmoed komt voor de val’

“Ik had dood kunnen zijn”. Hank is nog steeds aangeslagen als hij vertelt over zijn kitesurf ongeluk. Het veranderde zijn leven volledig: van keihard werken, een groot huis en een snelle auto weer terug naar dingen die écht belangrijk zijn zoals de liefde voor zijn gezin. Hank’s belangrijkste les: hoogmoed komt voor de val. En dat is een les die hem op het dieptepunt door God is ingegeven. Kijk zijn hele verhaal nu in ‘De Rugzak’.

Hank in De Rugzak op New Faith Network

Van verslaafd aan heroïne naar een succesvolle carrière

Hank is nog jong als hij zijn eerste jointje rookt. Het groeit uit naar een verslaving aan verschillende soorten drugs. Vooral heroïne houdt hem in zijn greep. Als hij na een periode in een afkickkliniek weer een normaal leven probeert te starten, wil hij dat alleen maar op het hoogste niveau doen. Met een groot huis, een dikke auto en ‘alles wat de wereld te bieden heeft’. En het lukt hem. Tot op directieniveau toe.

Ontdek New Faith Network nu 14 dagen gratis

‘De Rugzak’ is een New Faith Network Original. Een serie die je alleen bij ons kunt zien. Wil je meer van onze originals ontdekken? Bepaal dan of New Faith Network bij je past. Je kijkt de eerste 14 dagen gratis. Opzeggen kan op elk moment.

Kijk New Faith Network nu 14 dagen gratis

Overspelig, leugenachtig en onbetrouwbaar

“Ik was als een witgepleisterd graf, mooi van buiten, maar hartstikke rot van binnen”. Hij draagt een mooi pak, maar op het toppunt van zijn carrière is Hank overspelig, leugenachtig en onbetrouwbaar. Vol hoogmoed, alsof er niks fout kon gaan. Maar dan gaat hij op een dag kitesurfen met zijn zoon. Om stoer te doen springt hij het water in. Maar hij struikelt. En hij wordt door zijn kite tegen de stenen geslagen en raakt zwaargewond.

Door God is zijn leven 180 graden gedraaid

Hank overleeft zijn kitesurfongeluk en krijgt een boodschap van God. En dat verandert alles. “Dat wij geschapen zijn met een doel denderde in één keer binnen”. Hij start een nieuw leven. Gaat naar de kerk en huilt de hele dienst. Hij gaat de Bijbel lezen. Raakt geïnspireerd. En komt tot een heel bijzonder nieuw leven. En hij niet alleen …

Sluit Menu