Kijk God’s Not Dead 3 nu op New Faith Network

 

God's Not Dead 3 kijk je op New Faith Network

God’s Not Dead 3 – A Light in Darkness kijk je nu op New Faith Network

New Faith Network is eigenlijk de christelijke Netflix. Je kijkt er honderden uren aan christelijke films, series en overdenkingen. On-demand beschikbaar, voor een vast laag bedrag van maar €5,95 per maand. En: de eerste 14 dagen kijk je helemaal gratis! Sowieso de moeite waard om te proberen dus. Want naast God’s Not Dead 3 kijk je bijvoorbeeld ook The Encounter (de film én de serie) en de klassieke topserie Road to Avonlea. Ontdek hier of het ook iets voor jou is.

Kijk New Faith Network nu 14 dagen gratis

Dit is waar God’s Not Dead 3 over gaat

Wat doe je als je kerk vernietigd wordt? Het gebeurt de gemeenschap van de St. James kerk. Relaties raken onder druk en de universiteit waar de gemeenschap bij hoort legt ze het zwijgen op. De leiders van de universiteit gebruiken de tragedie zelfs als excuus om de kerkleden van de campus te verwijderen. Maar dat lukt niet zomaar. Dat er ondanks alles altijd hoop is is de belangrijkste boodschap van ‘A Light in Darkness’. Want dominee Dave (David A.R. White) zet alles op alles om de rechten van de kerk en het geloof te verdedigen.

Dit vonden de bioscoopbezoekers van God’s Not Dead 3

New Faith Network bracht God’s Not Dead 3 in mei naar verschillende Nederlandse bioscopen. De première was in Kampen. Natuurlijk stonden we er met een cameraman om de bekende en onbekende christenen het hemd van het lijf te vragen over de film. Kijk de aftermovie en beleef het ook!

Enthousiaste bezoekers van de premiere van God's Not Dead 3

Sluit Menu