Maak kans op een heerlijk weekend op vakantiepark De Betteld

De Betteld is dé plek voor een geweldige christelijk vakantie met je hele gezin. En New Faith Network is dé plek waar je met je hele gezin de beste christelijke films en series kijkt. We passen dus hartstikke goed bij elkaar. En daarom kom je New Faith Network deze zomer op allerlei manieren tegen op De Betteld. En De Betteld op New Faith Network. Om meteen goed van start te gaan hebben we een prachtige kans … lees hieronder verder.

Win met New Faith Network een heerlijk weekend op christelijk vakantiepark De Betteld

 

Wie gun jij een heerlijk weekend in een chalet op De Betteld?

Op vakantiepark De Betteld in Zelhem komen christenen uit allerlei kerken en gemeenten samen. Je komt er om tot rust te komen en te genieten van de faciliteiten, de omgeving, van elkaar en van ervaringen met God. Het park is prachtig aangelegd, ligt aan een heerlijk meer en in de omgeving is enorm veel te doen en ervaren. Het mooiste: we mogen een heel weekend in één van de chalets weggeven! 

Dit is wat je moet doen …

Laat ons weten wie jij écht een rustig en heerlijk weekend op De Betteld gunt en vertel waarom. Stuur je reactie naar redactie@newfaithnetwork.com – en misschien maak jij wel iemand hartstikke blij! We geven één weekend weg voor een verblijf in een chalet op De Betteld Zelhem buiten het hoogseizoen, op basis van beschikbaarheid.

De De Betteld & New Faith Network vakantieactie

 • Deelname is mogelijk voor iedereen.
 • De prijs kan alleen worden uitgereikt aan personen van 18 jaar of ouder.
 • De deelnemer is verplicht tot het waar gevraagd verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.
 • Kijkers van New Faith Network maken geen extra kans op winst ten opzichte van niet-kijkers van New Faith Network
 • De te winnen prijs bestaat uit één verblijf van twee aaneengesloten overnachtingen in een 6-persoons chalet op vakantiepark De Betteld Zelhem
 • Het verblijf vindt plaats buiten Nederlandse vakantieperiodes of nationale feestdagen en is op basis van beschikbaarheid in 2019 of 2020.
 • De wedstrijd heeft 1 winnaar
 • Het verblijf en de daarbij behorende communicatie en afhandeling wordt verzorgd door De Betteld. New Faith Network is daarvoor niet verantwoordelijk.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd
 • De winnaar kan tot uiterlijk 3 maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de prijs automatisch
 • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de wedstrijd. New Faith Network en De Betteld mogen de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens zal worden behandeld
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de actie en de uitreiking van de prijs.
 • Bovendien verleent de deelnemer toestemming om hem/haar op de hoogte te houden van producten en/of diensten van New Faith Network en De Betteld.
 • Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs geschiedt op basis van de algemene voorwaarden van De Betteld, die te vinden zijn op de website van De Betteld. New Faith Network kan niet aansprakelijk worden gesteld op grond van de Algemene en/of Specifieke voorwaarden voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 • New Faith Network is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele wijzigingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de actie of de aanwijzing van de winnaar.
 • New Faith Network en De Betteld zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening zijn dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvragen handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
Sluit Menu