Coming Soon: dit is jouw topzomer op New Faith Network

Het is zomer. Dat betekent (meestal) mooi weer, vakantie en ontspanning. Lekker een film of serie kijken hoort daar natuurlijk bij. We stoppen de maanden juli en augustus daarom he-le-maal vol met nieuwe films en series. Met als klap op de vuurpijl de topfilm ‘God Bless the Broken Road’ op 30 augustus. Hieronder zie je ze allemaal. Als je op de afbeelding drukt kun je de trailers kijken. Dat komt helemaal goed deze zomer. Op vakantie? Nee joh, gewoon lekker thuis de topfilms van New Faith Network kijken. Heb je nog geen New Faith Network abonnement? Probeer dat dan nu de eerste 14 dagen gratis!

Wild Faith (film, 2018) – te zien vanaf 5 juli

Kijk de trailer van de film Wild Faith op New Faith Network

Het is 1800. Michigan, Amerika. Een veteraan uit de burgeroorlog probeert rust en verwerking te vinden en een nieuw leven te starten. Maar de wereld om hem heen denkt daar anders over, als hij besluit een donkere vrouw en haar dochter in zijn huis te houden. Als tussen hen ook nog een romance opbloeit maakt dat alles nóg lastiger.

Kijk 14 dagen gratis New Faith Network en opzeggen kan op elk moment

Miles Between Us (film, 2016) – te zien vanaf 11 juli

Kijk de trailer van de film Miles Between Us op New Faith Network

Een vader en dochter verliezen elkaar na een scheiding uit het hoog. Als ze na 12 jaar ineens samen op een roadtrip door Amerika gaan blijkt die reis ingewikkelder te zijn dan gedacht.

Apostle Peter – The Redemption (film, 2016) – te zien vanaf 9 augustus

Kijk de trailer van Peter the Redemption op New Faith Network

Getergd door zijn ontkenning van Christus brengt Peter zijn leven door in een voortdurende poging zijn fouten goed te maken. Maar als hij door Nero een zekere dood tegemoet gaat staat hij voor een keuze: maakt hij dezelfde fout, verraad zijn zwakte hem, of weet hij tot een triomf te komen?

By the Way of the Stars (serie, 1992) – te zien vanaf 14 augustus

Kijk de trailer van de serie By The Way of the Stars op New Faith Network

In deze prachtige mini-serie volg je de uitzonderlijke reis van de 13-jarige Lukas. Noodgedwongen moet hij op de vlucht. Lukas ontsnapt naar het 19e eeuwse Amerika en trotseert samen met barones Ursula allerlei gevaren en uitdagingen om weer met hun families herenigd te worden.

Malibu Dan the Family Man (serie, 2017) – te zien vanaf 30 augustus

Kijk de trailer van de serie Malibu Dan the Family Man op New Faith Network

Malibu Dan (David A.R. White) en Holidae Sinclair runnen samen de vroege ochtendshow ‘Good Morning Malibu’. Maar als host van de talkshow is het voor Malibu Dan niet altijd makkelijk om werk en privé goed te combineren. Als moeilijkheden zich voordoen probeert hij altijd te kiezen vanuit ‘wat zou God doen?’. Een hilarische sitcom.

God Bless the Broken Road (film, 2018) – te zien vanaf 30 augustus

Kijk de trailer van de serie God Bless the Broken Road op New Faith Network

Amber verliest haar man in Afghanistan. Rouwend raakt ze in financiële problemen terwijl ze er ook nog voor haar dochter wil zijn. Als ze op een dag een autocoureur ontmoet krijgt Amber’s leven – en dat van haar dochter – een nieuwe wending.

 

Sluit Menu