Kijk God Bless The Broken Road in de bioscoop met New Faith Network

God Bless the Broken Road kijk je in augustus in de bioscoop met New Faith Network

Kijk God Bless The Broken Road in de bioscoop met New Faith Network

Eerder dit jaar brachten we de christelijke topfilm ‘God’s Not Dead 3 – A Light in Darkness’ naar geselecteerde Nederlandse bioscopen. En we zijn terug; met opnieuw een knaller van een bioscoopfilm. Kijk deze zomer ‘God Bless The Broken Road’ in een brede selectie bioscopen in Nederland. Kaartjes reserveer je via True Tickets!

In deze bioscopen kijk je God Bless The Broken Road in augustus

  1. Amersfoort, Theater de Lieve Vrouw, 20/08 om 18:45
  2. Kampen, MU Bioscopen, 20/08 om 19:00
  3. Alblasserdam, Landvast Cultureel Centrum, 21/08 om 20:30
  4. Wageningen, Heerenstraat Theater, 22/08 om 21:00
  5. Drachten, De Lawei, 22/08 om 21:00
  6. Eindhoven, Natlab, 22/08 om 21:00

Reserveer je kaartjes via de website van TrueTickets!

God Bless The Broken Road – kijk nu de trailer van deze prachtige film

Amber verliest haar man in de strijd in Afghanistan. Het brengt haar in rouw én financiële problemen. En nog erger: het verzwaart de relatie met haar dochter Bree. Amber blijft werken in een diner, maar de rekeningen stapelen zich op en hun huis moet in de verkoop. Ze verliest haar geloof in God. Maar als Amber op een dag autocoureur Cody leert kennen beginnen er dingen te veranderen. Cody helpt dochter Bree bij het bouwen van een kart en tussen hem en Amber bloeit een relatie op. Stap voor stap vindt ze haar geloof terug. Maar ook hier geldt: geluk is breekbaar.

De film God Bless The Broken Road is een door de regisseur van God’s Not Dead 3 gemaakte christelijke dramafilm uit 2018, gebaseerd op het in Amerika enorm populaire muzieknummer ‘Bless the Broken Road’.

Kijk de trailer van God Bless the Broken Road

 

Sluit Menu