Bedankt voor je aanmelding voor Het Videodagboek van New Faith Network!

Bedankt voor je aanmelding voor het Videodagboek! Heb je een New Faith Network abonnement? Dan ontvang je het Videodagboek vanaf nu elke ochtend in je mailbox. Ben je geen New Faith Network abonnee? Dan krijg je elke zondagochtend gratis een nieuw Videodagboek. Zodra je abonnee wordt ontvang je het Videodagboek ook elke ochtend.

Elke dag van de week. Het hele jaar. Het Videodagboek.

Al ruim een jaar versturen we élke dag een nieuwe overdenkingsvideo: het Videodagboek. Bekende sprekers delen in de video’s hun gedachten bij een zelfgekozen Bijbeltekst. Voor duizenden christenen is het Videodagboek een dagelijks moment van inspiratie en overdenking. In beeld én geluid. Op de pagina van het Videodagboek op New Faith Network zie je een overzicht van alle Videodagboeken. Zodat je de mooiste overdenkingen altijd nog eens terug kunt kijken. 

Sluit Menu