Recent online: vier christelijke topfilms op New Faith Network

Iedere week komen er films, series en originele eigen producties bij op het ‘christelijke Netflix’ van Nederland. Lees en kijk mee: een greep uit recente titels. Volledige film direct kijken? Dan moet je eerst even een gratis account aanmaken. Dat doe je binnen 2 minuten via deze link.

1. Faith like Potatoes

Na zijn verhuizing uit Zambia naar Zuid-Afrika krijgt Agnus het zwaar. Zijn vrouw en kinderen lijden onder zijn keuzes, het personeel van zijn boerderij lijkt niet betrouwbaar en zijn collega’s verklaren hem voor gek. Dan besluit hij aardappels in te gaan zaaien terwijl er een periode van grote droogte aankomt…

‘Faith like Potatoes’ vertelt het waargebeurde autobiografische verhaal van Agnus Buchan. Agnus heeft geen relatie met God en twijfelt er aan of dit ooit nog wel gaat gebeuren. Zal het hem lukken te breken met zijn neerwaartse spiraal van onrust, woede en geweld? Bekijk deze prachtige dramafilm vandaag via New Faith Network!

2. Beautifully Broken

Ze zijn allemaal beïnvloed door de Rwanda-doden. Drie families. En allen ontdekken dat ondanks grote verschillen, ieder gezin uitdagingen en tegenslagen kent. De ontsnapping van een vluchteling, de belofte van een gevangene en het pijnlijke geheim van een dochter zijn van die uitdagingen. Kijk de aangrijpende waargebeurde film Beautifully Broken (2018) met een bijrol voor Michael W. Smith.

3. Heaven is for Real

Het was een tijdje geleden hét gesprek tussen christenen wereldwijd: het boek ‘De Jongen die in de hemel was’. New faith Network voegde de originele film ‘Heaven is for Real’ toe aan de rijke collectie. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Todd Burpo. Hij gelooft in God, maar hij had nooit gedacht dat de hemel daadwerkelijk kon bestaan. Tot zijn vier jaar oude zoon Colton hem komt vertellen dat hij in hemel is geweest. Later blijkt hij nog veel meer te weten en gebruikt hij zijn ‘bezoek’ om anderen te helpen.

4. Facing the Giants

Facing the Giants heeft het allemaal: een wanhopige coach, vertrekkende sterspelers, tegenslagen, huwelijksproblemen en tot overmaat van ramp een stel wantrouwende vaders die Grant Taylor willen ontslaan. Op het absolute dieptepunt roept hij tot God om het onmogelijke mogelijk te maken. Een geweldige christelijke film van de makers van War room en Courageous.

Op New Faith Network kijk je de beste christelijke films, series en New Faith Network originals. Een gratis 14 dagen proefperiode aangaan? Klik hier

Zit je op Facebook? Op onze pagina delen we regelmatig ‘comings soons’, nieuwtjes en trailers. Like hem hier

Sluit Menu