Opnames oudejaarsconference ‘Kezellig’ met Jacob Spoelstra: Win 2 kaarten!

Op 6 december maakt New Faith Network opnames van de ouderjaarsconference ‘Kezellig’ met Jacob Spoelstra in Nunspeet. Deze beelden zullen later ook worden uitgezonden op ons videoplatform. Jij kan 2 mensen hierbij laten zijn. Wij geven namelijk twee kaarten weg!

Wat is de Oudejaarsconference Kezellig?

Als je de afgelopen jaren een oudejaarsconference op de televisie hebt gezien, is de kans zeer aanwezig dat je hebt gelachen om een grap van Jacob Spoelstra. Deze comedian schrijft namelijk naast zijn eigen shows ook voor meerdere cabaratiers en televisieprogramma’s. Hoog tijd dus dat Jacob nu zelf met een oudejaarsconference komt: Kezellig! Een nuchtere kijk op het jaar was nog nooit zo grappig.

Wie is Jacob Spoelstra?

De van oorsprong Friese, droogkomische Jacob Spoelstra woont tegenwoordig in Almere, maar voelt nog steeds zijn Friese roots en dat hoor je nog een beetje terug in zijn accent. Jacob noemt zichzelf ook wel de enige christelijke stand-up comedian van Nederland. Anekdotes, oneliners en improvisaties, alles zet Jacob in om een comedy show tot een succes te maken. Zijn comedy act is dan ook geschikt voor jong en oud en toeschouwers met allerlei achtergronden.

Winnen

Dit is een actie naar het hart van New Faith Network. Want het gaat niet om ons, of om jou.

Het gaat om die ander.

Dus; wie gun jij het heel erg om bij de opnames aanwezig te zijn en een avondje heerlijk te lachen? Iemand die het dit jaar moeillijk had, een collega met wie je kan lachen, je schoonmoeder… Mail New Faith Network wie je deze oudejaarsconference zou gunnen, en waarom. Wie weet nemen wij contact met je op!

Niet gewonnen? Niet getreurd, de tickets voor de conference zijn ook te verkrijgen via deze link.

Sluit Menu