HURRA! New Faith Network nu live i Sverige!

HURRA! Nu kan du se New Faith Network i Sverige!

Från och med idag kan du se kristen film och kristna serier i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också streama direkt till teven.

Vad är New Faith Network?

New Faith Network är Sveriges första och största streamingtjänst för kristen film. Här kan du se filmer om Bibeln, Jesusfilmer och romantiska komedier. Det finns spänning och action och gripande dramafilmer för alla åldrar. I dagens blogg ger vi dig ett par filmtips som du bara inte får missa!

Spela videoklipp

Vilka filmer finns det?

New Faith Network har Sveriges bästa utbud av kristen film. Det finns filmer i bland annat följande kategorier:

Romantik utan naket

Här kan du se roliga eller allvarliga filmer om kärlek. Det kan handla om den första kärleken, den omöjliga kärleken eller vad man gör när den man älskar blir sjuk. Hur går man vidare? Se till exempel filmen om Scarlett. Eller 77 Chances. Två snyftare där tron ger tröst.

Action & spänning i en trygg miljö

Tittarnas favorit just nu är The Encounter, serien där vi möter Gud i vardagliga, moderna situationer. Eller Run, en film som visar människohandelns fula sida. Spännande filmer där vi ser våldets konsekvenser, men slipper se onödigt grovt våld. För det är hela poängen med New Faith Network – här kan du se film i en trygg miljö.

Präriefilmer - Var det bättre förr?

En unik genre på New Faith Network. Präriefilmer tar oss tillbaka i tiden och långt ut på landsbygden. Som i What Katy did, där trettonåriga Katy har svårt att hålla sig i skinnet och går pappa Philip på nerverna. En härlig komedi som även har allvarliga undertoner. Också Amazed by you utspelar sig på en bondgård, men i vår tid. Där ser vi stadspojken Christian kämpa mot fördomar och tack vare sin tro klara sin utmaning. Här finns även filmer som visar en glimt av det liv Amish lever i Ohio bland annat.

Jesusfilmer och filmer om Bibeln

I denna kategori faller till exempel filmen Book of genesis, en storstilad dramatisering av jordens skapelse. Baserad på Första Moseboken och berättad av Moses mor Jokeved. Du kan också se My Son, My Savior eller Road to Emmaus. De flesta av filmerna du hittar på New Faith Network har inte tidigare visats i Sverige.

Baserat på en sann historia

Det finns många filmer på New Faith Network som helt eller delvis baserats på en sann historia. En av mina favoriter är I am Potential. Den handlar om Patrick Henry Hughes som föds inte bara blind, men till och med utan ögon. Han kan inte lära sig att gå för hans leder är inte tillräckligt utvecklade. Filmen handlar om hans egna och hans föräldrars benhårda tro på att det ändå kommer att fixa sig.

Kristen komedi

Naturligtvis finns det gott om glada och roliga filmer på videoplattformen. Altar Egos till exempel, där prästen går undercover i kyrkokören för att lura sin styvmor! Och Father, Son and the Holy Moses är en riktig skrattklassiker om en judisk man som konverterat till katolicismen. Och nu måste konvertera tillbaka igen, annars får han inte ett öre av faderns arv!    

Titta var du vill och när du vill!

Detta är ett litet smakprov på filmerna som du kan se på New Faith Network från och med idag! Så starta genast ett provabonnemang: då tittar du gratis i två veckor!

Hoppas att du kommer att gilla New Faith Network!

Stäng meny